Vicka in gebed, maar bidden wij nu ook voor haar!In een nieuwe Nieuwsbrief van vandaag heeft Zuster Emmanuel wat nieuws over Vicka:

"Vicka lijdt! Afgelopen maart is Vicka van het toneel verdwenen in Medjugorje. Inderdaad, zij moest een operatieve ingreep ondergaan in Rome. Het is reeds de vierde keer dat chirurgen trachten haar rug te genezen die te lijden heeft gehad onder de vele schokken (valpartijen en stoten) en die in een zeer slechte staat is. Het ziet ernaar uit dat ze nog niet voldoende hersteld is. Op dit moment volgt Vicka een behandeling in Kroatië, maar het is onduidelijk wat het resultaat zal zijn.

Daarom, laten we onze harten en onze stemmen verenigen, dat zij haar gezondheid mag herwinnen indien dat besloten ligt in het plan van God met haar. En dat zij het schitterend dienstwerk dat haar getuigenis is, mag verderzetten. Zij die veel bidt voor de zieken, die zoveel genaden en genezingen voor ons bekomt door haar gebed, vergeten we haar niet. Het is nu aan ons om haar te steunen!"

U kan de volledige Nieuwsbrief van Zuster Emmanuel hier bekijken (Frans).

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish