Maria verscheen aan Ivan op de VerschijningsbergMaandagavond is Onze-Lieve-Vrouw opnieuw verschenen aan Ivan Dragicevic tijdens een samenkomst van de ziener met zijn gebedsgroep op de Verschijningsberg. Rond 21 uur begonnen de mensen liedjes te zingen tot het moment waarop Ivan vroeg om de Blijde mysteries van de rozenkrans te bidden voor vrede in de wereld en vrede in de gezinnen. De Heilige Maagd verscheen rond 22 uur aan Ivan en bleef enkele minuten onder ons. Daarna getuigde Ivan: "Ook vandaag wil ik jullie iets vertellen over de ontmoeting met Onze-Lieve-Vrouw. Ook deze avond kwam Onze-Lieve-Vrouw erg vreugdevol en blij onder ons en Zij begroette ons met haar Moederlijke groet: "Geloofd zij Jezus, mijn lieve kinderen."

Daarna bad Onze-Lieve-Vrouw een tijdlang met uitgestrekte armen over ons. In het bijzonder bad Zij voor de aanwezige zieken. Vervolgens bad Onze-Lieve-Vrouw voor vrede in de wereld en vrede in de gezinnen. Daarna zegende Onze-Lieve-Vrouw ons allen met haar Moederlijke zegen en zegende Zij alle daartoe meegebrachte voorwerpen. Ik heb jullie allen, al jullie noden, jullie intenties en jullie gezinnen aanbevolen bij Onze-Lieve-Vrouw. In het bijzonder heb ik ook alle aanwezige zieken en al wie een bijzondere intentie had gevraagd, aanbevolen bij Onze-Lieve-Vrouw.

Daarna bleef Onze-Lieve-Vrouw nog een tijdje verder over ons bidden met uitgestrekte armen. Toen bad Maria een tijdlang in het bijzonder voor de priesters en voor priesterroepingen in de Kerk. In dat gebed ging Zij van ons heen, omgeven door een verlicht Kruis en met de afscheidsgroet: "Ga in vrede, mijn lieve kinderen"."

Informatiecentrum Mir Medjugorje liet vroeger reeds weten dat ingestuurde gebedsintenties overgemaakt worden aan ziener Ivan, die ze aanbeveelt bij Onze-Lieve-Vrouw tijdens de Verschijning. Het was de eerste keer dat Ivan dat nu ook publiekelijk bevestigde. Het gaat onder meer om de gebedsintenties die u kan doorgeven via de daartoe bestemde webpagina onder het menu Bidden, of via onderstaande knop.

Gebedsintentie doorgeven

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish