Medjugorje viert de 33ste verjaardag van de Verschijningen van MariaOp 24 juni, de avond van de 33ste verjaardag van de Verschijningen, kwam Ivan met zijn gebedsgroep samen op de Verschijningsberg. De Podbrdo was volgepakt met pelgrims van over de hele wereld. Ivan ontving er een acht minuten durende Verschijning van de Gospa. Zoals ook de vorige jaren het geval was, gaf Onze-Lieve-Vrouw op 24 juni geen publieke boodschap. Toch was deze Verschijning volgens Ivan zeer uniek.

Ivan begon om 21u15 met het voorbidden van de Rozenkrans, afgewisseld met een gezongen 'Avé Maria' tot het verschijningsuur omstreeks 22 uur. Na afloop gaf Ivan de volgende verklaring:

"Het is vandaag een bijzondere dag. 33 jaar geleden ging hier op deze plaats de Hemel voor ons open en begonnen de ontmoetingen met Onze-Lieve-Vrouw. De ontmoeting met Maria was vanavond heel erg vreugdevol en bijzonder. Onze-Lieve-Vrouw kwam uitermate vreugdevol en gelukkig onder ons en begroette ons zoals altijd met haar Moederlijke groet: "Geloofd zij Jezus, mijn lieve kinderen."

Daarna spreidde ze werkelijk in grote vreugde haar armen over ons uit en bad een tijdlang over ons. Zij bad in het bijzonder voor de aanwezige zieken en bad ook speciaal en langere tijd voor de vrede in de wereld en voor vrede in de gezinnen. Daarna zegende Onze-Lieve-Vrouw ons met haar Moederlijke zegen en zegende alle daartoe meegebrachte voorwerpen. Daarna heb ik u allen, al uw noden, uw intenties en uw families aanbevolen bij Maria, en in het bijzonder ook de zieken.

Ik heb vanavond ook in het bijzonder deze parochie aanbevolen, die Maria zo speciaal uitgekozen heeft, net als alle parochianen. Onze-Lieve-Vrouw heeft dan in het bijzonder gebeden voor deze parochie en voor de priesters die dienen en werken in deze parochie. Daarna bleef Maria verder bidden over ons en verliet ons tijdens dat gebed, omgeven door een verlicht Kruis en met de afscheidsgroet: "Ga in vrede, mijn lieve kinderen".

Dit was het voornaamste uit de ontmoeting met Onze-Lieve-Vrouw vanavond. Opnieuw herhaal ik dat deze ontmoeting werkelijk uitzonderlijk was en heel bijzonder. Jullie weten allemaal dat het morgen de 25ste is en Onze-Lieve-Vrouw dan een Boodschap zal geven voor de hele wereld. We wachten morgen af en zien dan wat Onze-Lieve-Vrouw ons verlangt te zeggen. Dankjewel."

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish