Bedevaart.net bestaat inmiddels vijf jaar.  Ter gelegenheid van Onze-Lieve-Vrouw Tenhemelopneming bieden wij onze geliefde Hemelmoeder én al onze dierbare bezoekers een geheel vernieuwde website aan.  Na maandenlang werk achter de schermen zijn we verheugd u deze opgefriste website te kunnen presenteren.

Uw vertrouwde Medjugorje-website kreeg wat meer kleur, maar bevat nog steeds alle gekende en geliefkoosde rubrieken.  Wij hebben getracht een goede middenweg te vinden tussen een nieuwe, frisse layout en een ontwerp waarin u niet verloren loopt.  U zal merken dat de meeste onderwerpen zich nog steeds op dezelfde vertrouwde plek bevinden.

Waarom dan toch een vernieuwing?  De voorbije maanden werd Bedevaart.net tweemaal het slachtoffer van een hacking.  Duizenden spammails werden vanop onze website verstuurd, zonder dat wij er zelf vat op hadden.  Geen pretje.  De website werd vanaf nul heropgebouwd en is thans op de meest actuele manier beveiligd.  Graag onderstrepen wij dat er voor u als websitebezoeker nooit enig veiligheidsrisico geweest is.  U kon en kan Bedevaart.net in alle gerustheid bezoeken!

Hiermee is het verhaal nog niet ten einde, achter de schermen gaat de ontwikkeling door.  Nog voor het einde van het jaar willen we Bedevaart.net volledig "responsive" maken.  Dat betekent dat de website zich automatisch aanpast aan de schermbreedte die u gebruikt.  Voor de gewone computer of laptop geeft dit geen verschil, maar wanneer u de website bekijkt vanop de smartphone of tablet wilt u natuurlijk ook een mooi en goed leesbaar beeld.  Daar wordt voor gezorgd!  (Maar nog een tikje geduld.)

Samen met het nieuwe ontwerp, hebben we ook enkele inhoudelijke nieuwigheden voor u in petto. Nieuwe items die u op dit moment al kunt bekijken zijn:

  • een nieuwe welkompagina met een algemene introductie van Medjugorje
  • een nieuwe pagina met informatie uit een eerder nieuwsbericht over hoe de
    vertaling van de boodschap tot stand komt (onderdeel van menu 'Verschijningen')
  • een verbeterde pagina met virtueel bezoek (onderdeel van menu 'Multimedia')

De webcambeelden op de multimediapagina's werden aangepast: de beelden bij de voorzijde van de kerk worden niet meer bijgewerkt door de parochie van Medjugorje.  Deze hebben we verwijderd van de website.  De webcam op de Verschijningsberg functioneert buiten de wil en mogelijkheden van Bedevaart.net een paar maanden wel en dan weer lange tijd niet. Dit webcambeeld werd verwijderd van de multimediapagina's maar kreeg nog wel een afzonderlijke pagina in het menu 'Multimedia'.

Kortom, u merkt het, voor geestelijk voedsel, nieuws uit Medjugorje en praktische informatie kunt u blijvend terecht op Bedevaart.net.  Wij heten u meer dan ooit van harte welkom!

De keerzijde van een bord met pictogrammen bij de Verschijningsberg wenst u samen met ons 'Vrede en alle goeds'!Heeft u ondanks alle zorg toch nog een foutje gezien?  Een bedenking?  Een suggestie? Onze contactpagina staat voor u open.  Wij horen het graag van u.

Mir i dobro!
Vrede en alle goeds!
Gert
Webbeheerder Bedevaart.net

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish