Podbrdo by night...Maandagavond 5 mei kwam Ivan met zijn gebedsgroep samen bij het Blauwe Kruis. Nadat de mensen een tijdje gezongen hadden, begon men op 21u30 met het bidden van de Rozenkrans. Onze-Lieve-Vrouw verscheen aan Ivan en bleef gedurende verscheidene minuten. Daarna verklaarde Ivan:

"Ook vanavond wil ik het voornaamste uit de ontmoeting met Onze-Lieve-Vrouw met u delen. Onze-Lieve-Vrouw kwam ook vanavond heel gelukkig en vreugdevol aan het begin. Zij begroette ons met haar Moederlijke groet: "Geloofd zij Jezus, mijn lieve kinderen."

Daarna bad Ze een tijdlang met uitgestrekte armen over ons allen hier aanwezig, in het bijzonder voor de aanwezige zieken. Daarna heb ik u allen op bijzondere wijze bij Maria aanbevolen, de aanwezige zieken, al uw noden en intenties. Toen zei Onze-Lieve-Vrouw:

"Lieve kinderen, ook vandaag verlang Ik jullie in het bijzonder op te roepen om te bidden voor mijn intenties en mijn plannen die Ik verlang te verwezenlijken met de wereld, met de parochie en met mijn Kerk. Lieve kinderen, bid en wees volhardend in het gebed. Dank dat je ook vandaag aan mijn oproep gehoor hebt gegeven."

Daarna zegende Onze-Lieve-Vrouw ons allen met haar Moederlijke zegen en zegende ook alle daartoe meegebrachte voorwerpen. Vervolgens heb ik ieder van jullie, al jullie noden, jullie intenties, jullie gezinnen bij Maria aanbevolen. Daarna bleef Maria verder over ons allen bidden en verliet ons tijdens dat gebed, omgeven door een verlicht Kruis en met de afscheidsgroet: "Ga in vrede, mijn lieve kinderen". Dit is het voornaamste dat ik jullie van deze avond kan meegeven."

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish