Vicka Ivankovic-Mijatovic zal deelnemen aan een internationale bedevaart naar het Heilig Land voor de genezing van de mensheid van 19 tot 27 augustus 2013.  De zienster zal er naar verwachting drie Verschijningen krijgen in of buiten de Geboortekerk in Bethlehem.  Ook op andere plaatsen kan de zienster Verschijningen krijgen.

De bedevaart wordt georganiseerd door Maranatha, een internationale oeucumenische beweging van gebed voor genezing van de mensheid onder leiding van onze Belgische Aartsbisschop, Monseigneur André-Joseph Léonard.  De bedevaart staat open voor iedereen en richt zich voornamelijk tot christenen, of ze nu Katholiek, Orthodox, Protestant of Anglicaan zijn.  In onderstaand filmpje vertelt Monseigneur Léonard er zelf meer over, beginnend met een prachtig pleidooi voor Medjugorje!

Ook Vicka heeft haar aanwezigheid toegezegd.  In een interview met coördinator Sabrina Covic-Radojicic licht ze haar redenen toe, beginnend met een woord van dank aan Mgr. Léonard.

Op zaterdag 9 maart 2013 zal in Brussel een gebedsdag worden georganiseerd door Maranatha.  Of Vicka die dag aanwezig zal zijn is nog niet bekend, maar het is wellicht een datum om aan te kruisen in het agenda.

Op de bedevaart in augustus verwachten de organisatoren deelnemers van over de hele wereld.  Er kwamen al toezeggingen uit meer dan tien Europese landen, uit Noord- en Zuid-Amerika.  Veel priesters, bisschoppen, aartsbisschoppen en zelfs enkele kardinalen betonen interesse.  Pater Petar Ljubicic, de priester die de profetische geheimen van zienster Mirjana bekend zal maken, zou als één van de eerste priesters zijn deelname bevestigen.

De voorbereidingen voor de bedevaart zitten in een gevorderd stadium.  Er worden grote videoschermen voorzien zodat (ook) Vicka's aanwezigheid goed in beeld zal kunnen gebracht worden.  De Verschijningen aan Vicka zullen gefilmd worden en Vicka zal vanuit het Italiaans ook vertaald worden naar het Arabisch en het Hebreeuws.

"We hopen dat mensen van over de hele wereld met ons meegaan", zegt Sabrina Covic-Radojicic.  "We nodigen iedereen uit die de oproep van Onze-Lieve-Vrouw nadrukkelijk wilt beantwoorden en wilt vasten op water en brood, en wilt bidden tijdens deze dagen.  We weten ook al dat er mensen van goede wil van andere geloofsstrekkingen met ons mee zullen gaan", zo besloot Sabrina.

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish