Van links naar rechts: Sabrina Covic-Radojicic, Pater Petar Ljubicic, Pater Gianni Sgreva, Vicka Ivankovic-MijatovicMedjugorje-zienster Vicka Ivankovic-Mijatovic neemt deel aan een grote internationale bedevaart naar Israël die gisteren, 19 augustus, van start ging. Gedurende een week zal de zienster publieke Verschijningen krijgen in het Heilig Land.

Vicka en haar gezelschap landden maandagavond op de Ben Gurion-luchthaven in Tel Aviv.  Nog tot 27 augustus neemt de zienster deel aan de eerste internationale Maranatha-bedevaart voor de genezing van de mensheid.  Vicka reisde door naar Nazareth en beklom deze ochtend de Taborberg, samen met 550 pelgrims uit 13 landen.

Vanavond kreeg de zienster een Verschijning in de Basiliek van de Aankondiging, waarna de Heilige Mis werd voorgegaan door de plaatselijke Bisschop Giacinto-Boulos Marcuzzo in concelebratie met de Belgische Aartsbisschop Mgr. André-Joseph Léonard, hoofd van de Maranathabeweging.

Vicka bij haar aankomst in Tel Aviv, met excuses voor de slechte beeldkwaliteitVicka was al eerder in het Heilig Land, maar dit is de eerste maal dat de zienster toestemming kreeg om Verschijningen te ontvangen binnen in de kerken.  Een feit dat ze vol vreugde erkende toen ze maandag hieraan herinnerd werd door Charbel Maroun, voorzitter van de Mariale Beweging in Galilea.  Samen met zijn medewerkers heeft hij hemel en aarde verzet om deze toelatingen te verkrijgen.

Vicka wordt op haar reis onder meer ook vergezeld door Pater Petar Ljubicic uit Medjugorje, Maranatha-coördinator en tolk Sabrina Covic-Radojicic en Pater Gianni Sgreva, stichter van Oasis della Pace.

Bron: www.medjugorjetoday.tv