Afgelopen zaterdag verzamelden 5.000 gelovigen in het Centraal-Italiaanse Fiuggi voor een gebedsdag met zienster Marija Pavlovic.  Het programma ging al om 9u in de ochtend van start.  Er was zowel Eucharistische aanbidding, H. Mis, als getuigenissen en de Verschijning van Onze-Lieve-Vrouw.  's Ochtends gaf Marija Pavlovic een conferentie, 's avonds leidde ze de Rozenkrans die voorafging aan de Verschijning.

Ook Jelena Vasilj was aanwezig en gaf catechese over bidden met het hart.  Tijdens de beginjaren van de Verschijningen kreeg Jelena inspraak van Maria in haar hart.  De H. Mis werd voorgegaan door Bisschop Domenico Sigalini die ook reeds enkele malen te gast was op het Jongerenfestival in Medjugorje.  Tenslotte legde ook de van verlamming genezen Silvia Busi uit Padua getuigenis af.  Klik hier voor een uitgebreidere fotoreportage.

Marija Pavlovic bidt de Rozenkrans voorDe menigte gelovigen in Fiuggi (I)H. Mis met Mgr. Sigalini

Op zondag namen zowel Marija Pavlovic als Jakov Colo deel aan de dertiende gebedsdag in Rho, een gemeente in de agglomeratie rond Milaan.  De gebedsdag stond onder leiding van Pater Ljubo Kurtovic, de vroegere organisator van het Jongerenfestival die thans lesgeeft aan het seminarie van Zagreb.  Aan deze Medjugorjedag namen liefst 24.000 gelovigen deel uit gans ItaliĆ« en omliggende landen.  Het centrale thema van deze dag was het gezin.  Hieronder het filmpje van de Verschijning aan Marija in Rho: