Klik om het boek te bestellen op Bol.com"The Triumph" is vanaf nu gratis online te bekijken. In zijn filmdocumentaire volgt cineast Sean Bloomfield een Amerikaanse pelgrim op weg door Medjugorje, tot zijn intrede in de gemeenschap Cenacolo. De film van 1u45min werd de voorbije jaren getoond in tal van Amerikaanse filmzalen en wordt nu gratis beschikbaar gesteld voor het brede publiek.

Van zodra de film speelt, kan men rechts onderaan in YouTube Engelse ondertitels aanzetten voor een betere verstaanbaarheid. In principe zijn ook automatisch vertaalde ondertitels in het Nederlands mogelijk (via het tandwielknopje in YouTube, maar in praktijk blijkt de vertaalkwaliteit erg belabberd.) 

Bij de film hoort ook een (Engels) boek dat bijzonder indrukwekkend is: "My heart will Triumph", van zienster Mirjana Dragicevic-Soldo. Hier te bestellen op Bol.com, of klik op het plaatje. Wij lazen het boek deze zomer en waren erg onder de indruk van de onvoorstelbare bedreigingen, vernederingen en vervolgingen die Mirjana en haar familie hebben moeten ondergaan ten tijde van het communistisch regime. Voor wie een basiskennis Engels heeft, een absolute aanrader, dit boek! (Wij zijn veel enthousiaster over het boek dan over de film.) Niettemin wensen we u veel kijkplezier!

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish