Maria verscheen opnieuw aan Ivan bij het Blauwe KruisOnze-Lieve-Vrouw verscheen gisterenavond, 11 augustus, aan Ivan bij het Blauwe Kruis. De eerste mensen verzamelden al rond 18u bij het Blauwe Kruis en de hele tijd door zouden groepjes bedevaarders van verschillende talen toekomen bij de Verschijningsplaats. Er werd gezongen in verscheidene talen tot Ivans gebedsgroep omstreeks 20u30 begon voor te zingen. De zang hield een uurtje aan tot Ivan om 21u30 voorstelde om de Blijde Mysteries van de Rozenkrans te bidden.

Iets over 22u verscheen Maria. De Verschijning duurde 8 minuten. Na afloop gaf Ivan de volgende beschrijving:
"Ook vandaag kwam Onze-Lieve-Vrouw blij en gelukkig. Zij begon met ons allen Moederlijk te begroeten: "Geloofd zij Jezus, mijn lieve kinderen."

Daarna spreidde Ze haar armen over ons uit en bad een tijdlang over alle aanwezigen. Dan zei Onze-Lieve-Vrouw:

"Lieve kinderen, ook vandaag verlang Ik u op bijzondere wijze op te roepen om te bidden voor de vrede. Bid, lieve kinderen, voor mijn plannen voor vrede. Kies voor vrede en strijd tegen kwaad en zonde. Lieve kinderen, Ik bid met jullie en Ik spreek voor ieder van jullie ten beste bij mijn Zoon. Dank dat jullie ook vandaag aan mijn oproep gehoor hebben gegeven."

Daarna zegende Onze-Lieve-Vrouw ons allen met haar Moederlijke zegen, en zegende Zij ook alle daartoe meegebrachte religieuze voorwerpen. Ik heb ieder van jullie aanbevolen bij Onze-Lieve-Vrouw, al jullie noden, jullie intenties en jullie gezinnen, en in het bijzonder ook de zieken. Daarna bleef Maria verder bidden voor vrede en verliet ons tijdens dat gebed, omgeven door een verlicht Kruis en met de afscheidsgroet: "Ga in vrede, mijn lieve kinderen"."

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish