Update 11-10-2017: MOSTAR WINT! We wachten verdere communicatie door Eurowings af, maar Mostar wordt de nieuwe vliegbestemming van deze lowcostmaatschappij!

De stemming is afgelopen - Mostar wint!

Eurowings organiseert momenteel een verkiezing waarbij de vliegtuigmaatschappij zich engageert om een nieuwe vliegverbinding tot stand te brengen naar de bestemming die het meeste stemmen haalt. Men kan kiezen uit een lijst van 10 nieuwe bestemmingen waaronder Mostar. Sterker nog, op dit moment (zondagavond 8 oktober 2017) staat Mostar aan de leiding in een nek-aan-nekrace met Trapani in Italië. Op 11 oktober volgt een tweede en definitieve stemronde die beslissend zal zijn voor de nieuwe verbinding.

Bedevaart.net roept alle bezoekers op om een stem uit te brengen voor Mostar. Als Mostar het haalt, is de kans reëel op een betaalbare verbinding Keulen-Mostar en komt Medjugorje dichterbij dan ooit!

Stemmen is gratis en kan anoniem. Na de stemming kan je echter ook je naam en e-mailadres invullen. Onder alle deelnemers worden 50 duotickets verloot naar de nieuwe bestemming. Doe mee, nu én op 11 oktober!

Stem hier

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish