Amerikaanse nationale voetbalploeg te gast in Medjugorje

Het Amerikaanse voetbalteam, eerder dit jaarHet Amerikaanse nationale voetbalelftal voor -18 jarigen kwam met coach Javier Perez naar Medjugorje. Het team houdt er een trainingskamp van 22 april tot 1 mei. Tijdens hun verblijf zullen drie vriendschappelijke wedstrijden afgewerkt worden. Op 25 april wordt aangetreden tegen de ploeg van Siroki Brijeg. Op 28 april wordt partij gegeven aan de nationale U-18 van Bosnië-Herzegovina. Twee dagen later, op 30 april, wordt hetzelfde team nogmaals bekampt. Nieuws en resultaten verschijnen op de website van de Amerikaanse voetbalbond.

Vluchten Air Croatia opgeschort

Air Croatia, de vlieger gaat niet opNog maar enkele dagen geleden kon u lezen over een nieuwe luchtverbinding tussen Zagreb en Mostar. Helaas, het heeft niet mogen zijn. De maatschappij heeft sedert 23 april alle vluchten opgeschort wegens financiële problemen. De directie van Air Croatia wijst met een beschuldigende vinger naar het bedrijf dat de creditcardbetalingen verwerkt voor de luchtvaartmaatschappij. Gelukkig kennen we in België en Nederland een heleboel steengoede en zeer betrouwbare bedevaartorganisatoren op wie men altijd kan rekenen!

Zienster Marija in Italië

Op 19 april was zienster Marija Pavlovic te gast in Varese, Italië. Meer dan drieduizend gelovigen kwamen naar de Medjugorjegebedsdag waarvan u hier een uitgebreid videoverslag vindt, in het Italiaans weliswaar:

 

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish