Kardinaal Schönborn: "Paus is enthousiast over Medjugorje"Tijdens een interview van de Spaanse priester Juan Garcia Inza met kardinaal Christoph Schönborn, Aartsbisschop van Wenen en lid van de congregatie voor de Geloofsleer, heeft deze laatste gezegd dat: "Paus Franciscus heel geïnteresseerd is in alles van Medjugorje".

De Kardinaal vertelde dat hij als lid van de Congregatie voor de Geloofsleer (CGL) deel uitmaakte van het onderzoek naar de gebeurtenissen in Medjugorje. "De Paus heeft de volledige studie van de CGL over Medjugorje reeds opgevraagd nog vooraleer de CGL haar conclusies neergeschreven had, omdat Paus Franciscus zo geïnteresseerd is in alles wat Medjugorje aangaat."

De Kardinaal zei verder dat sommige commissieleden zich erover verwonderden en het verdacht vonden dat de Heilige Maagd reeds zo lang dagelijks verschijnt. De Paus moet daarop gezegd hebben dat de Heer meermaals per dag aan zuster Faustina verschenen is, dat de Kerk haar goedkeuring hierover verleend heeft en de Poolse zusters inmiddels Heiligverklaard heeft.

Toen de Kardinaal gevraagd werd naar de toekomst voor Medjugorje antwoordde hij: "Eén ding is duidelijk. De Kerk zal niet zomaar afbreken wat jarenlang opgebouwd is. De wereld zal gefascineerd zijn door Medjugorje."

Beslissing


Een finale beslissing over Medjugorje ligt in handen van zijne Heilige Vader de Paus 

 

De Paus zal beslissen over Medjugorje

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish