Kardinaal Christoph SchonbornVrijdag 22 januari 2010 werd Monseigneur Schönborn 65 jaar.  Naar aanleiding daarvan publiceerde de Oostenrijkse website Kath.net een exclusief verjaardagsinterview met de Kardinaal.  Daarbij kwam de Kardinaal andermaal terug op de Verschijningen en Boodschappen van Onze-Lieve-Vrouw in Medjugorje.

Kath.net: U heeft in de afgelopen dagen Paus Benedictus XVI bezocht. Heeft u hem verteld over uw positieve ervaringen in Medjugorje?  Heeft hij u hierover gesproken?

Kardinaal Schönborn: Het is niet gebruikelijk om publiekelijk verslag uit te brengen (over een audiëntie, nvdr).  Maar ik kan natuurlijk wel zeggen dat Medjugorje een gespreksonderwerp was de voorbije dagen, door alle aandacht die mijn bedevaart gekregen heeft.

Ik heb Rome mijn indrukken overgemaakt.  Ik ben ervan overtuigd dat de Commissie die de H. Vader opgericht heeft ter onderzoek van de gebeurtenissen in Medjugorje, zeer goed en met veel verantwoordelijk-heidszin werkt.  En dat het resultaat zeker goed zal zijn.  Ik ben ervan overtuigd dat men met veel voorzichtigheid en grote fijngevoeligheid het fenomeen zal benaderen dat nu al 30 miljoen pelgrims aangetrokken heeft en zoveel goede vruchten voortbrengt, maar zeker ook een aantal vragen nog onbeantwoord liet.

Beslissing


Een finale beslissing over Medjugorje ligt in handen van zijne Heilige Vader de Paus 

 

De Paus zal beslissen over Medjugorje

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish