Afslag 12 leidt naar de Gospa!

Het afslagbord naar Medjugorje

Ja hoor, het is nu helemaal officieel: de nieuwe snelweg naar Medjugorje is open! In onderstaand filmpje toont men het bruine informatiebord dat 3km voor de afslag ons geliefde bedevaartsoord aankondigt, wat later gevolgd door een blik op de Kruisberg vanop de snelweg.

Medjugorje op z'n kop voor tennisheld

De Marin Cilic-gekte is gisterenavond nog een hele poos doorgegaan. Nadat de tennisspeler gisterenmiddag als ware volksheld onthaald werd in Medjugorje -Bengaals vuur incluis- werd hij later op de avond door een uitbundige menigte van 20.000 fans bejubeld en toegejuicht. Aan het einde van de avond vielen Cilic en fans nog een vuurwerkspektakel te beurt. Pastoor Marinko Sakota woonde de viering bij en nam zelf ook nog even het tennisracket ter hand, tot algemene hilariteit.

Marin Cilic in MedjugorjeMarin Cilic in MedjugorjeMarin Cilic in Medjugorje

Marin Cilic in MedjugorjeMarin Cilic in MedjugorjeMarin Cilic in Medjugorje

Bedevaart.net op nummer 1 in Google zoekresultaten

Bedevaart.net op nummer 1 in GoogleDe resultaten die Google toont na een zoekopdracht kunnen door heel wat factoren beïnvloed worden en kunnen individueel verschillend zijn. Maar toch mochten we vandaag verheugd vaststellen dat we de jarenlange koppositie van Wikipedia in de zoekresultaten naar Medjugorje overgenomen hebben. De vrucht van zes jaar werk en offer. Een vreugde die we aan u, trouwe bezoeker, te danken hebben en graag opdragen aan de intenties van Onze-Lieve-Vrouw van Medjugorje, voor altijd onze geliefde Koningin van de Vrede!

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish