Onze-Lieve-Vrouw bad lange tijd voor de vredeVrijdagavond 29 augustus kwam Ivan samen met zijn gebedsgroep op de top van de Verschijningsberg. Om 18u kwamen de eerste pelgrims toe, gevolgd door een niet-aflatende toeloop vanaf dat moment. Het was een prachtige avond onder een hemel vol sterren. Men bad de Rozenkrans en zong enkele liedjes tot Ivan om 20u30 vroeg om de Droeve mysteries te bidden, in voorbereiding op de Verschijning van Onze-Lieve-Vrouw.

De Heilige Maagd verscheen omstreeks 22u aan Ivan en bleef zowat 8 minuten onder ons. Na afloop gaf Ivan de volgende beschrijving:

"Ik zou in het kort het voornaamste uit de ontmoeting met Onze-Lieve-Vrouw van deze avond willen vertellen. Ook vanavond kwam Onze-Lieve-Vrouw blij en vreugdevol onder ons. Zoals altijd begon Zij met ons allen Moederlijk te begroeten: "Geloofd zij Jezus, mijn lieve kinderen."

Daarna spreidde Ze haar armen over ons uit en bad een tijdlang over alle aanwezigen. In het bijzonder bad Zij ook voor alle zieken hier aanwezig. Dan bad Onze-Lieve-Vrouw een lange tijd voor de vrede, voor vrede in de wereld. Vervolgens zegende Onze-Lieve-Vrouw ons met haar Moederlijke zegen en zegende Ze alle daartoe meegebrachte voorwerpen.

Ik heb u allen bij Maria aanbevolen, al uw noden, uw intenties, uw gezinnen en speciaal ook alle zieken die hier vandaag aanwezig zijn. Daarna bad Onze-Lieve-Vrouw een tijdlang over ons allen en verliet ons tijdens dat gebed, omgeven door een verlicht Kruis en met de afscheidsgroet: "Ga in vrede, mijn lieve kinderen".

Ik zou in het bijzonder willen benadrukken dat tijdens de ontmoeting met Onze-Lieve-Vrouw vanavond, Zij opnieuw gedurende lange tijd speciaal bad voor de vrede. Dankuwel."

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish