Update 8-8-2014: Verbeterd en uitgebreider filmpje toegevoegd.

Boodschap van 2-8-2014, gedicteerd door Mirjana en genoteerd door tolk Miki MusaOnze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

"Lieve kinderen, de reden dat Ik bij jullie ben, mijn missie, is om jullie te helpen dat 'het goede' mag overwinnen, ook al lijkt jullie dat nog niet mogelijk op dit moment. Ik weet dat jullie vele dingen nu nog niet begrijpen, zoals Ik ook niet alles begreep - alles wat mijn Zoon mij uitlegde toen Hij aan mijn zijde opgroeide - maar Ik geloofde Hem en volgde Hem.

Ik vraag dit nu ook van jullie om mij te geloven en mij te volgen. Echter, mijn kinderen, mij volgen betekent mijn Zoon beminnen boven alles, Hem liefhebben in ieder persoon, zonder onderscheid te maken. Om dit te kunnen, roep Ik jullie opnieuw op tot onthechting, gebed en vasten. Ik roep jullie op, dat de Eucharistie het leven voor uw ziel mag zijn. Ik roep jullie op om mijn apostelen van licht te zijn, die liefde en genade verspreiden over de wereld.

Mijn kinderen, jullie leven is slechts een vingerknip in contrast met het eeuwige leven. Wanneer je voor mijn Zoon komt, zal je in hart zien hoeveel liefde je had. Om op een goede manier de liefde te verspreiden, vraag ik mijn Zoon door de liefde, om jullie eenheid met Hem te schenken, onderlinge eenheid en eenheid tussen jullie en jullie herders. Door hen geeft mijn Zoon zichzelf steeds weer en hernieuwt jullie ziel. Vergeet dat niet. Dankjewel." 

Filmpje van de Verschijning:

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish