Aanleg nieuwe verkeersrotonde vordert

De nieuwe verkeersrotonde bij het binnenrijden van MedjugorjeVorig jaar kon u hier al lezen over de plannen voor aanleg van een verkeersrotonde bij het binnenrijden van Medjugorje. De uitvoering van deze werken is inmiddels volop aan de gang. Gisteren en vandaag vonden de asfalteringswerken plaats. Daarna volgen nog plaveiwerken, het afwerken van de voetpaden en het aanbrengen van een toplaag in asfalt. Een precieze opleveringsdatum werd niet meegedeeld. De kans bestaat dat met de verjaardag van de Verschijningen de toegang tot ons geliefd bedevaartsoord reeds een stuk veiliger zal kunnen verlopen.

Ivan en Jakov in Medjugorje

Ivan en Jakov zijn momenteel in Medjugorje en bereiden zich voor op de 33ste verjaardag van de Verschijningen op 24 juni 2014. Naar jaarlijkse gewoonte wordt van 15 tot 23 juni een noveen gebeden uit dank voor de Verschijningen van Onze-Lieve-Vrouw. Naar verwachting zal Ivan op zaterdag 21 juni om 22 uur een Verschijning ontvangen van Onze-Lieve-Vrouw op de Podbrdo.

Vertederend kleintje...

Dit kleintje herkent haar mama in het standbeeld van Moeder Maria op de Verschijningsberg. Dolenthousiast wappert ze met de armpjes en roept: "Mama, mama!"

Het programma van de Dag van de MariavriendenNiet te missen: Dag van de Mariavrienden

Graag vestigen wij uw aandacht op de Dag van de Mariavrienden, aanstaande zondag 22 juni vanaf 14u in Overpelt-Lindelhoven (B). Een aankondiging met volledig programma vindt u hier.

Startdatum Jongerenfestival aangepast

Plannen om deel te nemen aan het jongerenfestival? Zoals reeds eerder aangekondigd is er een kleine wijziging aan de data van het jongerenfestival. Dit jaar gaan de jongerendagen immers al één dag vroeger van start, dus op donderdag 31 juli. De avondmis met verwelkoming van en door alle vertegenwoordigde landen vormt naar goede gewoonte de officiële start van het festival.

Inmiddels zijn ook koor en orkest samengesteld en kunnen we u met veel vreugde melden dat België opnieuw door drie leden van de familie De Wilde vertegenwoordigd zal zijn in het internationaal samengestelde muziekgezelschap. 

Filmpje van de Verschijning aan Vicka 

Tot slot laten we u graag meegenieten van de Verschijning die Vicka mocht ontvangen tijdens haar bezoek aan Rio de Janeiro in Brazilië. De zienster straalt als vanouds.

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish