De Verenigde Kempische Gebedsgroepen uit België vroegen volgend bericht te plaatsen:

Verenigde Kempische GebedsgroepenBeste Maria vereerder,

Door het wegvallen van de jaarlijkse ontmoetingsdag van de Medjugorjevrienden te Beauraing, besloten drie Kempische gebedsgroepen om vanaf 2010 een jaarlijkse bijeenkomst in de Kempen (B) te organiseren.
 
Na de geslaagde eerste bijeenkomst zijn we blij u nu te kunnen uitnodigen voor onze tweede uitgave. Deze zal plaats vinden op zondag 26 juni 2011 in de O. L. Vrouwkerk, Remi Lensplein 2, 2350 Vosselaar, België.Om 14 uur bidden we de Rozenkrans gevolgd door een Eucharistieviering waarna korte aanbidding.  Er is ook doorlopend biechtgelegenheid voorzien.

We hebben broeder Alexander van de gemeenschap Moeder van Vrede te Gistel bereid gevonden om te komen getuigen over de vruchten van Medjugorje.  Mensen,die zo’n afspraak ooit bijgewoond hebben, zijn gewonnen voor de manier waarop hij zijn getuigenis brengt.

Deelname aan zo’n bijeenkomst geeft U  het gevoel even dichter bij Onze Lieve Vrouw te zijn. Dit is iets waar iedere Maria vereerder zeker naar verlangt.
Na de getuigenis van broeder Alexander  is er nog tijd om in een gezellige, ongedwongen sfeer met een drankje deze bijeenkomst omstreeks 17.30 uur af te sluiten.

Allen van harte welkom!

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish