Mirjana tijdens de Verschijning op haar verjaardagUpdate: Filmpje van de Verschijning toegevoegd.

Zienster Mirjana Dragicevic-Soldo had dagelijkse Verschijningen van 24 juni 1981 tot 25 december 1982.  Tijdens de laatste dagelijkse Verschijning vertelde Onze-Lieve-Vrouw haar het tiende geheim en zei dat Ze voortaan jaarlijks zou verschijnen op 18 maart, Mirjana's verjaardag.  Zo ook dit jaar.  Vele duizenden pelgrims verzamelden voor het bidden van de Rozenkrans.  De Verschijning duurde van 13u46 tot 13u51. 

Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

"Lieve kinderen, als Moeder verlang Ik een hulp voor u te zijn. Met mijn Moederlijke liefde verlang Ik u te helpen om uw hart te openen en er mijn Zoon de eerste plaats te geven. Door uw liefde voor mijn Zoon en door uw gebed verlang ik dat Gods licht u mag verlichten en dat Gods genade u mag vullen.

Op deze manier verlang ik dat de duisternis en de schaduw van de dood die u wilt omgeven en misleiden, verdreven zou worden. Ik verlang dat u de vreugde van de zegen van Gods belofte mag ervaren. Jullie, mensenkinderen, jullie zijn kinderen van God - jullie zijn mijn kinderen. Daarom mijn kinderen, ga op weg waarheen mijn liefde u leidt, u nederigheid en wijsheid leert, en de weg naar de Hemelse Vader terugvindt.

Bid met Mij voor wie Mij niet aanvaardt en Mij niet volgt - zij die, omwille van de hardheid van hun hart, niet de vreugde van de nederigheid, devotie, vrede en liefde kunnen voelen - de vreugde van mijn Zoon. Bid dat uw herders met hun gezegende handen u steeds de vreugde van Gods zegen zouden schenken. Dank u wel."

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish