Mirjana Dragicevic-Soldo had dagelijkse verschijningen van 24 juni 1981 tot 25 december 1982.  Tijdens haar laatste dagelijkse verschijning deelde Onze-Lieve-Vrouw haar het tiende geheim mee en beloofde haar elk jaar te verschijnen op Mirjana's verjaardag, 18 maart.

De verschijning duurde dit jaar van 13u46 tot 13u50.  Ze vond plaats aan het Blauwe Kruis en werd bijgewoond door duizenden pelgrims.

Mirjana tijdens de Verschijning van 18-3-2011

Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

"Lieve kinderen, ik ben met u in naam van de grootste Liefde, in naam van de lieve God, die dicht bij u is gekomen door mijn Zoon en u de ware liefde heeft getoond.  Ik wens u te leiden op de weg van God.  Ik wens u de ware liefde te onderrichten, zodat anderen dit in u kunnen zien, zodat u dit kunt zien in de anderen, zodat u een broer voor hen kunt zijn en dat anderen in u een genadevolle broer kunnen zien.

Mijn kinderen, wees niet bevreesd om uw harten voor Mij te openen.  Met Moederlijke liefde zal ik u tonen wat ik van ieder van u verwacht, wat ik verwacht van mijn apostelen. Begeef u op weg met Mij. Dank u wel!"

Mirjana zei dat Onze-Lieve-Vrouw elkeen en al hun religieuze voorwerpen de zegen gaf.  Onze-Lieve-Vrouw vroeg ons eveneens om te bidden voor de priesters en zei:

"Opnieuw wil ik benadrukken dat ik samen met hen zal zegevieren."

 

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish