Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

"Lieve kinderen, Ik houd van jullie met Moederlijke liefde en met Moederlijk geduld wacht Ik op uw liefde en eenheid. Ik bid dat jullie een gemeenschap zouden worden van Gods kinderen, van mijn kinderen. Ik bid dat jullie als gemeenschap vreugdevol terugkeren naar een leven in het geloof en in de liefde van mijn Zoon.

Mijn kinderen, Ik breng u bijeen als mijn apostelen en Ik leer u hoe u ervoor kunt zorgen dat anderen de liefde van mijn Zoon leren kennen; hoe u hen de Blijde Boodschap kunt brengen, die mijn Zoon is. Schenk Mij uw open, gezuiverd hart en Ik zal het vullen met liefde voor mijn Zoon. Zijn liefde zal betekenis geven aan uw leven en Ik zal met u meegaan. Ik zal bij u zijn tot aan de ontmoeting met de Hemelse Vader.

Mijn kinderen, het zijn zij die de Hemelse Vader tegemoet treden met liefde en geloof, die gered worden. Wees niet bang, Ik ben bij u. Stel vertrouwen in uw herders zoals mijn Zoon vertrouwen had toen Hij hen uitverkoos, en bid dat zij de kracht en de liefde mogen krijgen om u te leiden.  Dank u wel."

De Verschijning aan Mirjana werd uitgezonden op Mary Tv. U kan de opname integraal hieronder bekijken:

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish