Zondag 1 september was Vicka opnieuw te gast op een Medjugorjegebedsdag in Corridonia, Italië.  De gebedsdag werd vorig jaar voor de eerste maal ingericht nadat het organiserend echtpaar op 1 september 2011 een zoon van 18 jaar verloor in een verkeersongeluk.  Vicka was peettante (meter) van die jongen.

De bijeenkomst van dit jaar bracht 7000 gelovigen samen.  De mensen kwamen uit heel Italië.  Na afloop van de Verschijning van de Heilige Maagd verklaarde Vicka: "Onze-Lieve-Vrouw vroeg vanavond om te bidden voor de gezinnen en voor de vrede in de wereld."

Enkele dagen later was Ivan te gast in Lonigo in het noorden van Italië.  Ivan woonde op woensdag 4 september een gebedsdag bij en ontving tijdens een Verschijning van Onze-Lieve-Vrouw de volgende boodschap: 

"Lieve kinderen, moge uw leven een nieuwe keuze voor de vrede zijn.  Wees vreugdevolle dragers van de vrede en vergeet niet te danken omdat u in een tijd van genade leeft die God u schenkt door mijn aanwezigheid.  Kinderen, wees niet teleurgesteld maar gebruik deze tijd om de gave van vrede en liefde in uw leven na te streven.  Op deze manier kan u een getuige worden voor anderen.  Ik zegen u met mijn Moederlijke zegen en bedank u, lieve kinderen, omdat u ook vandaag gehoor hebt gegeven aan mijn oproep." 

Ivan tijdens zijn toespraak in Lonigo Verschijning aan Ivan in Lonigo De zeer ruime opkomst in Lonigo

Ivan zei nog dat Onze-Lieve-Vrouw eerst lange tijd bad voor de vrede in de wereld vooraleer Zij de boodschap gaf.

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish