Ivan ontving een Verschijning bij het Blauwe KruisEen prachtige zonsondergang en een warme bries gingen maandagavond Maria's komst op de Verschijningsberg vooraf.  Ivan verzamelde met zijn gebedsgroep onder een hemel vol sterren en met een halve maan boven de Kruisberg.  Al gauw was de zone rond het Blauwe Kruis volgelopen met pelgrims die hun hart voorbereidden door met Ivans gebedsgroep de Rozenkrans te bidden.

Onze-Lieve-Vrouw verscheen rond 22 uur aan Ivan en bleef ongeveer acht minuten bij ons.  Na afloop verklaarde Ivan:

"Ik wil vanavond de ontmoeting met Onze-Lieve-Vrouw beschrijven en vertellen wat het voornaamste was daarbij.  Het is altijd moeilijk een ontmoeting met Onze-Lieve-Vrouw in woorden te vatten, om de juiste woorden te vinden, om alles uit te drukken in woorden, dus ik zal de woorden gebruiken die ik heb om een korte beschrijving te geven.

Onze-Lieve-Vrouw kwam vanavond ook zeer vreugdevol en gelukkig en begon met ons allen Moederlijk te begroeten: "Geloofd zij Jezus, mijn lieve kinderen."

Daarna strekte Ze haar armen uit over ons allen en bad gedurende langere tijd.  Dan bad ze speciaal voor alle zieken hier aanwezig.  Ze zegen ons allen met haar Moederlijke zegen en zegende alle daartoe meegebrachte voorwerpen.  Vervolgens bad Onze-Lieve-Vrouw een langere tijd voor vrede in de wereld en in de gezinnen.

Ik heb u dan allen aanbevolen bij Onze-Lieve-Vrouw, al uw noden, uw intenties, uw gezinnen en in het bijzonder alle aanwezige zieken.  Daarna bad Onze-Lieve-Vrouw speciaal voor de vrede en ging in dat gebed van ons heen, omgeven door een verlicht Kruis en met de afscheidsgroet: "Ga in vrede mijn lieve kinderen".

Dit is het voornaamste uit de ontmoeting van vanavond.  Er was geen speciale boodschap deze avond. Maria bad vanavond in het bijzonder lange tijd voor de vrede in de gezinnen en in de wereld.  Dank u wel."

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish