De aankondiging van de gebedsdag in MilaanIn hal 22 van de beurs van Milaan vond voor de 17de keer een Medjugorje-gebedsdag plaats.  Het werd een groots opgezet evenement in aanwezigheid van Pater Ljubo Kurtovic en zieners Jakov en Marija.  De gebedsdag werd bijgewoond door liefst 22.000 gelovigen!

De heilige Eucharistie werd door 50 priesters geconcelebreerd.  Pater Ljubo was hoofdcelebrant.  Eerder op de dag legde de Italiaanse journalist Antonio Socci een getuigenis af, net als Jakov en Marija.

Van tevoren was ook een videoconferentie aangekondigd met Pater Jozo Zovko.  Pater Jozo zou een catechesemoment houden.  Pater Ljubo en ziener Jakov in MilaanHelaas ontbreekt inhoudelijke informatie over de gebedsdag en konden we nog niet achterhalen of deze videoverbinding daadwerkelijk tot stand is gekomen en wat de inhoud was van de diverse toespraken.

Jakov en Marija ontvingen om 18:40u hun dagelijkse Verschijning maar ook daarvan publiceerden de lokale media nog geen Boodschap.  Foto's zijn er wel al.  U kan een reportage bekijken op de website van de Italiaanse krant La Republicca.  Klik op een foto om verder te bladeren in het fotoverslag.

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish