De kerk in Uddingston waar Ivan te gast was (foto: Google Streetview)Afgelopen vrijdag en zaterdag leek het alsof Medjugorje naar de Johannes-de-Doperparochie in Uddingston bij Glasgow (Schotland) was gekomen.  Ziener Ivan Dragicevic kreeg er al zeker één publieke Verschijning van de Gospa.  Voor elk van de avonden waren zowat 1.000 gelovigen opgedaagd, sommigen zelfs uit de Verenigde Staten, Italië en Engeland.

Zaterdag 5 januari gaf Onze-Lieve-Vrouw de volgende boodschap:

"Lieve kinderen, ik nodig u ook vandaag uit om liefde te zijn waar haat heerst, om voedsel te zijn waar honger wordt geleden.  Kindertjes, open uw hart en strek uw handen uit opdat elke schepsel door u dankbaar wordt voor God, de Schepper.  Bid, kindertjes, en open uw hart voor Gods liefde.  Daarom, u moet bidden, bidden.  Dank u, kinderen, dat u ook vandaag aan mijn oproep gevolg hebt gegeven.

De vele aanwezigen konden maar net de kerk binnen.  Iemand zei dat men opeengepakt stond als haringen in een ton.  Een andere getuige verklaarde dat er een ongelofelijke gebedssfeer hing tijdens de Rozenkrans die voorafging aan de Verschijning.

Ivan zei dat Maria heel vreugdevol was tijdens de Verschijning en dat haar liefde en vreugde zo groot was dat ze een traan in het oog leek te hebben.  Die vreugde was ook merkbaar onder de gelovigen waar mensen spraken van een "prachtige" en "emotionele" ervaring.

Tijdens zijn getuigenis was Ivan echter geheel en al ernst.  Ivan vertelde de mensen hoe Onze-Lieve-Vrouw altijd bij ons is, maar... zijn wij er ook altijd voor Haar?  Ivan zei nog dat Onze-Lieve-Vrouw niets nieuws verteld heeft en dat de mensen hem altijd vragen hoe lang Maria nog zal verschijnen.  Ivan antwoordde daarop dat we ons beter afvragen in welke mate wij leven volgens de regels van de kerk en ons geloof.

Bron: http://www.medjugorjetoday.tv/8616/mary-tells-scots-to-be-love/ Vertaald door Bedevaart.net 

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish