Het beeld van Kraljice Mira (Koningin van de Vrede) op de Verschijningsberg op de avond van 28 decemberVrijdagavond 28 december verzamelden enkelen honderden zich rond ziener Ivan op de Verschijningsberg in Medjugorje.  Ivan ontving er een boodschap die verwijst naar de eerdere Kerstboodschap van kindje Jezus aan Marija Pavlovic.  De Verschijning duurde een tiental minuten.  Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

"Lieve kinderen, ook vandaag verlang ik u op te roepen tot vreugde.  Opnieuw roep ik u op tot vreugde!  Ik roep u tegelijkertijd op tot verantwoordelijkheid.  Lieve kinderen, aanvaard mijn boodschappen op verantwoorde wijze en leef volgens mijn boodschappen, want door te leven naar mijn boodschappen verlang ik u naar mijn Zoon te leiden.  Al deze jaren die ik samen met u geweest ben, heeft mijn vinger gewezen naar de Zoon, naar Jezus.  Ik heb een verlangen u allen naar Hem te leiden.

Daarom, moge de dagen die gaan komen uw vraag dan ook zijn – en ik stel deze vraag aan u – 'Wat kan ik doen opdat mijn hart dichter bij Jezus kan zijn?'  Moge deze vraag u leiden.  Zeg tegen jezelf, 'Wat moet ik nalaten?  Wat moet ik verwerpen opdat mijn hart dichter bij Jezus kan zijn?'  Bid lieve kinderen, en ik zal voor u allen bidden dat uw antwoord in uw hart mag luiden: 'Ja, ik verlang ernaar dichter bij Jezus te zijn!'.  Lieve kinderen, dank dat u ook vandaag aan mijn oproep gehoor hebt gegeven."

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish