Al voor 19u gisterenavond kwamen de eerste pelgrims toe bij het Blauwe Kruis.  Rozenkrans na rozenkrans werd gebeden, afgewisseld met liefdevolle liedjes voor Onze-Lieve-Vrouw.  Tegen het moment dat Mirjana arriveerde was de menigte aangegroeid tot ettelijke duizenden.  Mirjanas lichaamstaal verraadde de nakende komst van Maria.  De Verschijning duurde lang, meer dan vijf minuten.  Tijdens de Verschijning begon het te regenen en hoorde men het donderen in de regio.

Zoals vaker was Mirjana's gelaatsuitdrukking vol emotie tijdens de conversatie met de heilige Maagd.

Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

"Lieve kinderen, ik roep jullie en kom onder jullie want ik heb jullie nodig.  Ik heb apostelen met een zuiver hart nodig.  Ik bid, en jullie zouden ook moeten bidden, dat de Heilige Geest je in staat mag stellen en je leiden, dat Hij je mag verlichten en je vervullen van liefde en nederigheid.  Bid dat Hij je mag vervullen van genade en barmhartigheid.  Alleen dan zullen jullie me begrijpen, mijn kinderen.  Alleen dan zullen jullie mijn pijn begrijpen vanwege hen die de liefde van God niet hebben leren kennen . Dan zullen jullie in staat zijn mij te helpen.  Jullie zullen mijn lichtdragers van Gods liefde zijn.  Jullie zullen de weg verlichten voor diegenen die ogen hebben gekregen, maar niet willen zien.  Ik verlang voor al mijn kinderen om mijn Zoon te zien.  Ik verlang voor al mijn kinderen om Zijn Koninkrijk te ervaren.  Nogmaals roep ik jullie op en smeek jullie te bidden voor diegenen die mijn Zoon geroepen heeft.  Dank jullie."

Mirjana zei na afloop dat Onze-Lieve-Vrouw alle aanwezigen gezegend heeft, net als alle daartoe meegebrachte religieuze voorwerpen.

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish