Vicka in Corridonia (Italië)5000 gelovigen zakten zaterdag 1 september af naar Corridonia (I) voor een gebedsdag met zienster Vicka Ivankovic-Mijatovic.  Vicka ontving er haar eerst publieke Verschijning van het jaar.  De Verschijning duurde bijna 12 minuten.  Gedurende de dag hadden politie en veiligheidsagenten de handen vol om de massa op veilige afstand van Vicka te houden.  De voorbije twaalf maanden onderging de zienster al drie rugoperaties.

Na het bidden van het Kroontje van de Goddelijke Barmhartigheid bad Vicka de Rozenkrans voor.  Daarna beluisterden de 5000 aanwezigen een conferentie van Vicka die 25 minuten duurde.  Van zodra Vicka een beetje naar voren leunde, had de security de handen vol om Vicka te beschermen tegen opdringerige pelgrims.  Gelukkig werd Vicka bewaakt door wel 40 politie- en veiligheidsagenten.  De zienster kampt nog steeds met de gevolgen van een rugletsel nadat een pelgrim haar in juni 2011 onzacht naar zich toe had getrokken. Sindsdien onderging Vicka al drie rugoperaties in Rome.

Een royale opkomst voor VickaDe hoofdcelebrant vertelde tijdens de Eucharistieviering dat de Bisschop van Fermo afwist van de gebedsdag, de dag goedkeurde en zijn groet en zegen overmaakte.

Bij haar afscheid op de gebedsdag zaterdag zei Vicka tot de aanwezigen: "Luister, ik werd net voor de derde keer geopereerd aan mijn rug.  Ik zou elkeen van u willen aanraken, maar in de plaats daarvan schenk ik u gans mijn hart."  De mensen leken het te begrijpen, maar toch duurde het 20 minuten vooraleer ze bij haar auto kon komen, onder bescherming van haar echtgenoot.

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish