Wegwijzer naar de VerschijningsplaatsVrijdagavond, op het Hoogfeest van het heilig Hart van Jezus is Maria omstreeks 22u verschenen aan ziener Ivan Dragicevic.  Deze vrijdag was ook de start van de noveen in de aanloop naar de 31ste verjaardag van de Verschijningen in Medjugorje. De ganse dag was het opnieuw een komen en gaan van pelgrims en parochianen op de Verschijningsberg.

Na afloop van de Verschijning verklaarde Ivan: ik wil vandaag zoals steeds een beschrijving trachten te geven van mijn ontmoeting met Onze-Lieve-Vrouw.  Ook vanavond kwam Maria zeer blij en gelukkig onder ons.  Zoals steeds begon ze met een Moederlijke groet: "Gezegend zij Jezus, mijn kindertjes."

Vervolgens bleef Maria een tijdje over alle aanwezigen bidden met uitgestrekte armen.  Daarna bad Onze-Lieve-Vrouw voor de zieken en zegende allen met haar Moederlijke zegen.  Zij zegende ook alle daartoe meegebrachte voorwerpen.  Toen zei Onze-Lieve-Vrouw:

"Lieve kinderen, weet dat de Moeder van u houdt.  Vol liefde verlang ik u te leiden.  Ik ben gekomen om u te zeggen dat God bestaat.  Daarom roep ik u ook vandaag op om te kiezen voor Hem.  Geef Hem de eerste plaats in uw leven en in uw gezin.  Treed samen met Hem de toekomst tegemoet.  Kindertjes, tijdens de genadetijd die voor ons ligt, verlang ik dat u mijn Boodschappen zou vernieuwen en dat u tegen Mij zou zeggen: 'Ja', 'Ja'.  Dank u wel, lieve kinderen dat u 'Ja' tegen Mij wilt zeggen."

Daarna heb ik  u en al uw intenties, uw gezinnen en speciaal ook de zieken aanbevolen bij de heilige Maagd.  Er volgde nog een kleine conversatie tussen Onze-Lieve-Vrouw en mij.  Daarna verliet Maria ons, omgeven door een verlicht Kruis en met de afscheidsgroet: "Ga in vrede, mijn lieve kinderen".

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish