Vicka op de gebedsdag in Corridonia (I)Ondanks tegenstrijdige berichten van tevoren heeft de Medjugorje-gebedsdag in het Italiaanse Corridonia op zondag 13 november ll. dan toch plaats gevonden.  Liefst 2000 gelovigen kwamen naar Corridonia voor het allereerste publieke optreden van Vicka sedert maanden.  De gebedsdag vond plaats op een industrieterrein in Corridonia (Italië) nabij Ancona.  Vicka werd geflankeerd door een bevriend echtpaar, Enzo Pierluigi en Angela Silence.

Vicka bad de Rozenkrans voor en riep de aanwezigen op om hun gebed te intensiferen, meer te vasten, te biechten, de H. Schrift te lezen en de Eucharistie te vieren.  Hoewel Vicka al vele jaren uitsluitend privé-verschijningen heeft, ontving zij hier een Verschijning van Onze-Lieve-Vrouw in het openbaar.

Vicka bad voor een beeld van de Madonna, viel op haar knieën, richtte haar ogen op ten hemel en sprak druk gesticulerend met de heilige Maagd.  Op Vicka's gezicht, een stralende glimlach, zoals we van haar gewend zijn.  Na afloop gaf Vicka toelichting over de Verschijning van Maria en onderstreepte ze nogmaals het belang van het gebed voor het welslagen van haar plan dat zo nabij is. 

Tijdens de Heilige Mis, voorgegaan door pastoor Luciano Montelpare, werd een oproep gelanceerd naar de jongeren.  Gabriel, de zoon van Enzo en Angela, stierf in 2010 bij een auto-ongeluk.  Pastoor Montelpare noemde Gabriel als voorbeeld voor de jeugd omdat hij de bekoringen van drank en drugs wist te weerstaan.

De organisatie van deze massaal bijgewoonde gebedsdag was perfect.  Buiten werd een groot scherm geplaatst zodat alle aanwezigen goed konden volgen.  De Pastoor beschreef de sfeer als één van gebed, vrede en sereniteit.

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish