Melinda DumitrescuMelinda Dumitrescu, de bekende Roemeense violiste in Medjugorje, is vertrokken naar Madrid.  Ze is gevraagd om als eerste violiste te spelen in het orkest van de Wereldjongerendagen!  Ze is zeer vereerd te mogen spelen voor de Paus.  Hopelijk krijgen we haar spoedig eens in beeld.  Een paar websites om de WJD te volgen:

Eerder kon u op Bedevaart.net reeds lezen hoe toptennisser Marin Cilic uit Medjugorje zich in de belangstelling van de wereldpers speelde.  Sterk denk je dan, een wereldtennisser uit Medjugorje.  Maar... heeft u ook het nieuws gehoord over Ivan Dodig?  Dodig versloeg zopas Rafaël Nadal op een toernooi in Montreal.  Ivan Dodig is de buurman van Cilic in Medjugorje!  Twee toptenissers uit éénzelfde dorpje!

Hun beider huizen bevinden zich naast het "Sports Centar" bij het binnenrijden van Medjugorje.  Wat een wonder hoe de Gospa haar ambassadeurs uitkiest en uitstuurt.

Als de Hemel zoveel moeite doet, moeten we dan niet allemaal een beetje meer ambassadeur van Onze-Lieve-Vrouw worden?  Iets om over na te denken, nu de zomer ten einde loopt en school- en werkjaren weldra terug starten.

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish