Ivan DragicevicOnze-Lieve-Vrouw verscheen zeer, zeer vreugdevol en gelukkig en was vergezeld van drie engelen. Bij de aanvang begroette ze ons met Haar moederlijke groet:

"Geloofd zij Jezus, lieve kinderen"

Daarna gaf Onze-Lieve-Vrouw de volgende boodschap:

"Lieve kinderen, ook vandaag is dit Mijn grote vreugde, als Ik u allen zo talrijk aanwezig zie.  Ik wens u en alle jongeren vandaag op te roepen om deel te nemen aan de evangelisatie van de wereld, om deel uit te maken van de evangelisatie van de gezinnen.  Lieve kinderen: bid, bid, bid, en uw Moeder bidt samen met u mee en spreekt voor u ten beste bij haar Zoon.  Bid, lieve kinderen.  Ook vandaag dank ik u, lieve kinderen, om aan Mijn oproep gehoor te hebben gegeven."

Maria bad een tijdje met uitgestrekte armen over alle aanwezigen.  Daarna zegende Zij allen met haar Moederlijke zegen en zegende alle meegebrachte religieuze voorwerpen.  Vervolgens strekte Zij haar handen uit en bad langere tijd over alle aanwezigen, vooral voor de aanwezige jeugd.  Ivan beval allen aan, alle noden en voornemens, de gezinnen en de zieken.  Daarop vervolgde Onze-Lieve-Vrouw haar gebed voor de jeugd. In dat gebed verliet Zij ons allen, omgeven door een verlicht kruisteken en met de woorden:

"Ga in vrede, mijn lieve kinderen."

Het was Ivans eerste publieke Verschijning sedert 8 juli.  Daarmee schijnt een einde te zijn gekomen na een korte pauze van publieke Verschijningen in het bijzijn van zijn Gebedsgroep.

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish