Update: Filmpje van de Verschijning toegevoegd.

Vanaf 10 uur gisterenavond begonnen pelgrims van over de hele wereld opnieuw samen te pakken bij het Blauwe Kruis voor de Verschijning aan Mirjana deze ochtend.  De ganse nacht werd de Rozenkrans gebeden, afgewisseld met zang, zelfs tijdens een (lichte) hagelbui.

Om 8u30 kwam Mirjana aan bij het Blauwe Kruis, reeds verlangend naar de Verschijning.  In afwachting haalde Mirjana een paar keer diep adem en zette ze zich goed voor de Verschijning.  Om 8u45 verscheen Maria.  De Verschijning duurde een vijftal minuten.

Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

"Lieve kinderen, vandaag roep ik u op tot een moeilijke en pijnlijke stap voor uw eenheid met mijn Zoon. Ik roep u op tot volledige erkenning en belijdenis van uw zonden, tot zuivering.  Een onzuiver hart kan niet in mijn Zoon en met mijn Zoon zijn.  Een onzuiver hart kan niet de vruchten van liefde en eenheid geven.  Een onzuiver hart is niet in staat correcte en juiste dingen te doen; het is geen voorbeeld van de schoonheid van Gods liefde voor hen die het omringen en voor hen die die liefde nog niet hebben leren kennen.  U, mijn kinderen, komt samen rond mij, vol van enthousiasme, verlangens en verwachtingen, en ik smeek de Goede Vader om, door de Heilige Geest, mijn Zoon - geloof, in uw gezuiverde harten te leggen. Mijn kinderen, gehoorzaam mij, ga met mij op pad."

Toen Onze Lieve Vrouw wegging, toonde Zij aan haar linkerzijde de duisternis en aan haar rechterzijde een Kruis omgeven door gouden licht.  Mirjana is van oordeel dat Onze-Lieve-Vrouw het verschil wilde aantonen tussen een zuiver en een onzuiver hart.  Mirjana zegde ook dat Onze-Lieve-Vrouw alle religieuze voorwerpen gezegend heeft en bad voor de priesters. 

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish