Mgr. Ratko Peric in Medjugorje

Mgr Peric met de vormelingen 2011Zaterdag 28 mei 2011 kwam de Bisschop van Mostar, monseigneur Ratko Peric naar Medjugorje voor het toedienen van het Heilig Vormsel.  Het was een prachtige dag vol vreugde.  Na de viering at de Bisschop samen met de Franciscanen.
Een anonieme bron meldt dat deze gezamenlijke maaltijd in een zeer goede sfeer verliep en dat de Franciscanen zich zeer verbonden voelden met hun Bisschop.  Sedert de instelling van de internationale onderzoekscommissie door het Vaticaan heeft Mgr. Peric besloten zich niet meer uit te laten over de Verschijningen in Medjugorje. 

Webcam Podbrdo terug actief

Aandachtige websitebezoekers zullen opgemerkt hebben dat de webcam die op de Verschijningsberg gericht staat een tijdlang buiten werking was.  De camera is inmiddels hersteld zodat u weer een recent beeld krijgt dat voortdurend automatisch ververst wordt.
Ga naar onze Multimediapagina om het beeld te bekijken.  U kan vervolgens doorklikken op de webcam om een groot beeld te krijgen.  (Doorklikken is helaas niet mogelijk op de webcams van de omgeving rond de kerk.) 

Nieuws uit de Tuin van Sint-Franciscus

Nieuwe wandelpaden in de St.-FranciscustuinDe wandelpaden in dit prachtige parkje naast het weeshuis Mother's Village werden opgeknapt.  Het wandelplezier langs de waterval, de eendjes, de nieuwe aanplantingen en de neerhofdieren is groter dan ooit.
Naast de ingang werd een nieuwe mozaiek van St.-Franciscus opgehangen.  Maar wat meer is: zopas werd een schattige kleine pony geboren de St.-Franciscustuin.  U merkt het, dit heerlijk stukje groen in Medjugorje is beslist een bezoekje waard. 

Een pasgeboren pony'tjeMozaiek naast de ingang van de tuin

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish