De H. Nicolaaskerk in SchalkhaarDe Stichting Medjugorje Centrum Landgraaf kondigt aan:

Wij willen u attent maken op de 30e verjaardag van de verschijningen van onze hemelse Moeder in Medjugorje. Voor zover wij weten is dit feit uniek in de geschiedenis van de mensheid. In zijn oneindige Liefde staat God Moeder Maria al 30 jaar toe om Gods kinderen, die ook Haar kinderen zijn, te leiden op de weg van haar Zoon, die is de Weg, de Waarheid en het Leven. Wij nodigen u van harte uit om dit samen feestelijk te komen vieren!

Landelijke gebedsdag in de parochiekerk van de H.Nicolaas te Schalkhaar op zaterdag 25 juni a.s.

De kerk is gelegen aan de Timmermansweg 32, 7433 BL Schalkhaar, Nederland.  Schalkhaar ligt bij Deventer en Apeldoorn in de provincie Overijssel.

Programma:

11.30 uur Rozenkransgebed en biechtgelegenheid
12.00 uur H.Mis
Middagpauze: gelegenheid tot stille Aanbidding
15.00 uur Rozenkrans van de Goddelijke Barmhartigheid
Aansluitend: Lof met meditatie en gelegenheid om zich totaal aan Maria toe te wijden
16.30 uur Zegen met het Allerheiligste en afsluiting

Priesters, die mee willen celebreren, worden verzocht albe en stola mee te nemen.  Willen de deelnemers hun pelgrimboekje meebrengen.

Zaterdag 25 juni rijden er vanuit verschillende delen van het land extra bussen naar Schalkhaar. Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met een van de volgende personen:
Noord Holland - Mevr. Wiebers 0299 - 64 21 79
Zuid Holland - Dhr. en Mevr. Mulder 0182 – 50 16 10
Utrecht - Dhr. en Mevr. van der Helm - 030 – 662 23 46
Limburg - Dhr. en Mevr. Houben -  045 – 531 53 81

N.B. Wilt u a.u.b. op 25 juni een wit zakdoekje meebrengen om O.L.Vrouw daarmee onze hulde te betuigen als Zij feestelijk versierd de kerk wordt binnengedragen. Ook is er die dag weer gelegenheid om tijdens het Lof de totale toewijding plechtig uit te spreken. Onderschat de betekenis van de toewijding niet. O.L.Vrouw dringt er al sinds 1917 in Fatima op aan, omdat satan een eeuw lang grote macht heeft.

In Medjugorje zegt O.L.Vrouw dat satan iedereen voortdurend beloert om zijn kans te kunnen grijpen. Ter bescherming biedt Zij haar Onbevlekt Hart aan als toevluchtsoord. Bij het Medjugorje Centrum zijn boeken verkrijgbaar á € 5,-- om zich op deze totale toewijding voor te bereiden. De voorbereidingstijd is 33 dagen. U moet ermee beginnen op maandag 23 mei. Als u op de gebedsdag de totale toewijding wilt doen, laat ons dit dan wel even weten in verband met het bestellen van het juiste aantal rozen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish