Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

Zienster Mirjana Dragicevic tijdens de Verschijning van Maria op 2 juni 2019"Lieve kinderen, alleen een zuiver en open hart kan bewerken dat jullie mijn Zoon werkelijk leren kennen en dat allen die zijn Liefde niet kennen, deze door jullie leren kennen. Alleen de liefde kan bewerken dat jullie begrijpen dat zij sterker is dan de dood, omdat de ware Liefde de dood heeft overwonnen en heeft bewerkt dat de dood niet bestaat.

Mijn kinderen, vergeving is de meest verheven vorm van liefde. Jullie, als apostelen van mijn liefde, moeten bidden, opdat jullie geestelijk sterk zijn en kunnen begrijpen en vergeven. Jullie, apostelen van mijn liefde, geven door begrip en vergeving een voorbeeld van liefde en barmhartigheid. Begrijpen en kunnen vergeven is een gave waarvoor men moet bidden en die men moet voeden.

Door te vergeven laat je zien hoe liefde te geven. Als jullie vergeven, laat je zien dat jullie weten te beminnen. Kijk alleen maar, mijn kinderen, hoe de hemelse Vader jullie met grote liefde, met begrip, vergeving en gerechtigheid liefheeft en hoe Hij mij, de Moeder van jouw hart, aan jullie geeft. En hier ben Ik temidden van jullie om jullie met mijn moederlijke zegen te zegenen, om jullie tot gebed en vasten op te roepen, om jullie te zeggen om te geloven, te hopen, te vergeven, voor jullie herders te bidden en bovenal grenzeloos te beminnen.

Mijn kinderen, volg mij na. Mijn weg is de weg van vrede en liefde, de weg van mijn Zoon. Dat is de weg die leidt naar de triomf van mijn Hart. Dank jullie."

Download hier de Boodschap aan Mirjana in PDF

Adobe PDF file icon 32x32

Filmpje van de Verschijning

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish