Mirjana tijdens de Verschijning op 18 maart 2019

Zienster Mirjana Dragicevic-Soldo had dagelijkse Verschijningen van 24 juni 1981 tot 25 december 1982. Tijdens de laatste dagelijkse Verschijning vertelde Onze-Lieve-Vrouw haar het tiende geheim en zei dat Ze voortaan jaarlijks zou verschijnen op 18 maart, Mirjana's verjaardag. Zo ook dit jaar. Vele duizenden mensen kwamen samen om de Rozenkrans te bidden. De Verschijning duurde van 13u41 tot 13u46.

Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

"Lieve kinderen, als een moeder, als Koningin van de Vrede, roep Ik jullie op om mijn Zoon aan te nemen zodat Hij je vrede in je ziel kan schenken, zodat Hij je het juiste kan geven, datgene wat goed is voor je. Mijn kinderen, mijn Zoon kent jou. Hij heeft als mens geleefd, en tegelijk ook als God: een wonderlijk leven -menselijk vlees, Goddelijke Geest. Daarom, mijn kinderen, terwijl mijn Zoon naar je kijkt door de ogen van God, komt Hij in je hart. Zijn zachte, warme ogen zoeken Zichzelf in jouw hart.

Mijn kinderen, kan Hij zichzelf daar vinden? Neem Hem aan, dan zullen momenten van pijn en lijden worden tot momenten van zachtheid. Neem Hem aan en je zal vrede bezitten in je ziel, en die verspreiden over iedereen om je heen. Dat is wat je nu het meeste nodig hebt. Let op Mij, mijn kinderen. Bid voor de herders, voor hen wiens handen door mijn Zoon gezegend werden. Dank jullie."

Download hier de Boodschap aan Mirjana in PDF

Adobe PDF file icon 32x32

Filmpje van de Verschijning

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish