Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

Zienster Mirjana Dragicevic tijdens de Verschijning van Maria op 2 oktober 2018"Lieve kinderen, Ik roep jullie op om moedig te zijn en niet moe te worden, want ook het kleinste goede, het kleinste teken van liefde, bestrijdt het kwade dat des te zichtbaarder is. Mijn kinderen, luister naar mij, dat het goede mag overwinnen, zodat jullie de liefde van mijn Zoon kunnen leren kennen. Dit is de grootste vreugde, de handen van mijn Zoon die je omhelzen, van Hem die zichzelf aan jullie gegeven heeft en die zichzelf steeds opnieuw geeft in de Eucharistie, van Hem die de woorden heeft van eeuwig leven.

Zijn liefde leren kennen, in zijn voetsporen treden, betekent geestelijke rijkdom bezitten. Dit is de rijkdom die een goed gevoel geeft en die overal liefde en goedheid ziet. Apostelen van mijn liefde, mijn kinderen, wees zoals de stralen van de zon die met de warmte van de liefde van mijn Zoon, iedereen om haar heen verwarmt. Mijn kinderen, de wereld heeft nood aan apostelen van liefde, de wereld heeft veel nood aan gebed, maar gebed gesproken vanuit hart en ziel en niet alleen uitgesproken met de lippen.

Mijn kinderen, verlang naar heiligheid maar in nederigheid, in de nederigheid die mijn Zoon toelaat te doen wat Hij van jou verlangt dat je zou doen. Mijn kinderen, jullie gebeden, jullie woorden, gedachten en daden, dit alles opent of sluit de deuren naar het Koninkrijk van de Hemel voor jullie. Mijn Zoon toonde jullie de weg en gaf jullie hoop. En Ik troost en bemoedig jullie omdat, mijn kinderen, Ik de pijn heb leren kennen, maar Ik had geloof en hoop. Nu bezit Ik de beloning van het leven in het Koninkrijk van mijn Zoon. Daarom, luister naar Mij, wees moedig en word niet moe. Dank jullie."

Download hier de Boodschap aan Mirjana in PDF

Adobe PDF file icon 32x32

Filmpje van de Verschijning


Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish