Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

Zienster Mirjana Dragicevic tijdens de Verschijning van Maria op 2 augustus 2018"Lieve kinderen, met moederlijke liefde roep Ik jullie op om jullie hart open te stellen voor de vrede, open jullie hart voor mijn Zoon, zodat in jullie hart liefde voor mijn Zoon zal zingen want alleen uit die liefde komt vrede in de ziel. Mijn kinderen, Ik weet dat jullie goed zijn, Ik weet dat jullie liefde bezitten, een barmhartige liefde, maar velen van mijn kinderen hebben nog steeds een gesloten hart. Zij denken alles te kunnen zonder hun gedachten te richten op de Hemelse Vader die verlichting schenkt, op mijn Zoon die steeds opnieuw bij jullie is in de Eucharistie en die verlangt naar jullie te luisteren. Mijn kinderen, waarom spreken jullie niet met Hem?

Het leven van ieder van jullie is belangrijk en waardevol, want het is een gave van de Hemelse Vader voor de eeuwigheid. Daarom, vergeet Hem nooit te bedanken, praat met Hem. Ik weet, mijn kinderen, dat wat hierna komt onbekend is voor jullie, maar wanneer jullie hiernamaals komt, zullen jullie alle antwoorden krijgen.

Mijn moederlijke liefde verlangt dat jullie klaar zijn. Mijn kinderen, blijf tijdens jullie leven goede gevoelens leggen in de harten van andere mensen die jullie ontmoeten. Gevoelens van vrede, goedheid, liefde en vergevingsgezindheid. Luister door het gebed naar wat mijn Zoon jullie zegt en handel daarnaar. Opnieuw roep Ik jullie op om te bidden voor jullie herders die mijn Zoon geroepen heeft. Denk eraan dat zij gebed en liefde nodig hebben. Dank jullie."

Download hier de Boodschap aan Mirjana in PDF

Adobe PDF file icon 32x32

Filmpje van de Verschijning


Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish