Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

Zienster Mirjana Dragicevic tijdens de Verschijning van Maria op 2 juli 2018"Lieve kinderen, Ik ben de moeder van ieder van jullie en daarom, wees niet bang, want Ik hoor jullie gebeden. Ik weet dat jullie mij zoeken en daarom bid Ik tot mijn Zoon voor jullie, mijn Zoon die verenigd is met de Hemelse Vader en de Heilige Geest, de Paracleet, mijn Zoon die de zielen naar het Koninkrijk leidt waar Hij vandaan kwam, het Koninkrijk van vrede en licht.

Mijn kinderen, jullie kregen de vrijheid om te kiezen, maar als moeder smeek Ik jullie om in vrijheid voor het goed te kiezen. Jullie, met zuivere en eenvoudige zielen begrijpen dat, ook al versta je soms de woorden niet, en in jezelf voel je wat de waarheid is. Mijn kinderen, verlies de waarheid en het ware leven niet door het foute te gaan volgen.

Door te leven in waarheid komt het hemelse Koninkrijk in je hart en dat is het Koninkrijk van vrede, liefde en harmonie. Dan, mijn kinderen, zal er geen zelfzucht zijn die je verwijdert van mijn Zoon. Er zal liefde en begrip zijn voor je naasten. Want, onthoud, opnieuw herhaal Ik jullie, bidden betekent de anderen, jullie naasten, liefhebben en jezelf aan hen geven. Bemin en geef jezelf over aan mijn Zoon, en Hij zal in jou en door jou werken. Mijn kinderen, denk zonder ophouden aan mijn Zoon en houd van Hem met onmetelijke liefde en jullie zullen het ware leven bezitten en dat zal voor de eeuwigheid zijn. Dank jullie, apostelen van mijn liefde."

Download hier de Boodschap aan Mirjana in PDF

Adobe PDF file icon 32x32

Filmpje van de Verschijning

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish