Onze-Lieve-Vrouw verscheen aan Ivan op de VerschijningsbergVrijdagavond 15 juni 2018 was een prachtige nacht in Medjugorje. Toen de pelgrims de Verschijningsberg beklommen om een Verschijning van Gospa aan Ivan bij te wonen, kregen ze een prachtige zonsondergang cadeau. De glorie van God sprak door die mooie zonsondergang tot ieders hart die avond. Om 20u45 begon de gebedsgroep liedjes te zingen en wat later gaf Ivan aan dat de Glorievolle mysteries van de Rozenkrans gebeden zullen worden. Onze-Lieve-Vrouw verscheen rond 22 uur en bleef meerdere minuten onder ons.

Na afloop verklaarde Ivan: "Ook vandaag wil ik jullie, na onze gezamenlijke ontmoeting met Onze-Lieve-Vrouw, een korte beschrijving geven van deze ontmoeting. Ook vandaag kwam Onze-Lieve-Vrouw zeer vreugdevol en blij onder ons en zoals altijd begroette Zij ons met haar Moederlijke groet: "Geloofd zij Jezus, mijn lieve kinderen." 

Daarna bad Zij een tijdlang met uitgestrekte armen over ons allen hier aanwezig. Dan zei de Heilige Maagd:

"Lieve kinderen, ook vandaag verlang Ik jullie op een bijzondere wijze uit te nodigen voor de Eucharistie. Moge de Mis het centrum zijn van jullie leven. En vooral, lieve kinderen, moge de Eucharistie leven in jullie gezin. De gezinnen moeten de Heilige Mis bijwonen en Jezus eer betonen. Jezus moet het centrum van jullie leven zijn. Daarom, bid lieve kinderen, vernieuw het gebed in het gezin. Volg Jezus na. Dank jullie, lieve kinderen, dat jullie ook vandaag aan mijn oproep gehoor hebben gegeven."

Onze-Lieve-Vrouw zegende ons allen met haar Moederlijke zegen en zegende alle daartoe meegebrachte voorwerpen. Ik heb jullie allen, al jullie noden, jullie intenties, jullie gezinnen en in het bijzonder de zieken in gebed aanbevolen. Daarna bleef Onze-Lieve-Vrouw een tijdlang verder bidden en ging in dat gebed van ons heen, omgeven door een verlicht Kruis en met de afscheidsgroet: "Ga in vrede, mijn lieve kinderen". "

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish