Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

Zienster Mirjana Dragicevic tijdens de Verschijning van Maria op 2 juni 2018"Lieve kinderen, Ik roep jullie op om mijn woorden die Ik tot jullie spreek als moeder te aanvaarden met een eenvoudig hart, zodat jullie op de weg kunnen gaan van volkomen licht en zuiverheid, van de buitengewone liefde van mijn Zoon, mens en God. Een vreugde, een licht -onbeschrijfelijk met menselijke woorden- dat jullie ziel doordringt en de vrede en liefde van mijn Zoon zal bezit van jullie gaan nemen. Ik verlang dit voor elk van mijn kinderen.

Daarom, apostelen van mijn liefde, jullie die weten hoe te beminnen en te vergeven, jullie die niet oordelen, jullie die Ik bemoedig, wees een voorbeeld voor ieder die niet op de weg gaat van licht en liefde of die er van afgedwaald is. Toon hen de waarheid door jullie leven. Toon hen liefde want liefde overwint iedere moeilijkheid, en al mijn kinderen dorsten naar liefde. Jullie eenheid in liefde is een geschenk voor mijn Zoon en Mij. Maar, mijn kinderen, denk eraan dat liefhebben ook betekent het goede te verlangen voor je naaste en verlangen om de ziel van je naaste te bekeren.

Als Ik naar jullie kijk, verzameld rondom Mij, is mijn hart triest, want Ik zie zo weinig broederlijke liefde, barmhartige liefde. Mijn kinderen, de Eucharistie - mijn Zoon levend onder jullie, Zijn woorden zullen jullie helpen om dit te begrijpen want Zijn woord is leven, Zijn woord doet een ziel ademen, Zijn woord doet je liefde begrijpen. Mijn kinderen, opnieuw, Ik smeek jullie als moeder die verlangt om goed te zijn voor haar kinderen: houd van jullie herders en bid voor hen. Dankjewel."

Download hier de Boodschap aan Mirjana in PDF

Adobe PDF file icon 32x32

Filmpje van de Verschijning

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish