Onze-Lieve-Vrouw verscheen aan Ivan op de VerschijningsbergOok gisteren kwam Ivan met zijn gebedsgroep samen op de top van de Verschijningsberg. Het regende lichtjes toen de pelgrims arriveerden. Achter de Kruisberg en de Verschijningsberg viel wat donder en bliksem waar te nemen. Naarmate het verschijningsmoment naderbij kwam en de groep begon te zingen, naderde ook de storm. Rond 20u45 trok een zware storm pal over de Verschijningsberg en over de aanwezige gelovigen. Regen, bliksem en donder doordrenkte de zingende gebedsgroep.

Omstreeks 21u15 kondigde Ivan aan dat de Droeve en Glorievolle mysteries van de Rozenkrans gebeden gingen worden. Halverwege de Rozenkrans trok de storm over en stopte het met regenen. Rond 22 uur verscheen Onze-Lieve-Vrouw aan Ivan. De Verschijning duurde meerdere minuten. Na afloop verklaarde Ivan: "Ook vandaag wil ik jullie, na onze gezamenlijke ontmoeting met Onze-Lieve-Vrouw, een korte beschrijving geven van deze ontmoeting. Ook vandaag kwam Onze-Lieve-Vrouw zeer vreugdevol en blij onder ons en zoals altijd begroette Zij ons met haar Moederlijke groet: "Geloofd zij Jezus, mijn lieve kinderen." 

Daarna bad Zij een tijdlang met uitgestrekte armen over ons allen hier aanwezig. In in het bijzonder bad Zij voor de aanwezige zieken. Dan zei de Heilige Maagd:

"Lieve kinderen, ook vandaag verlang Ik jullie te bemoedigen om te leven naar mijn boodschappen die Ik jullie geef. Leef naar mijn boodschappen en bemoedig anderen om dat ook te doen. Wees ook jij een teken voor anderen. Ik roep jullie in het bijzonder op om een teken te zijn voor allen die naar hier komen. Dank jullie, lieve kinderen, dat jullie ook vandaag aan mijn oproep gehoor hebben gegeven."

Onze-Lieve-Vrouw zegende ons allen met haar Moederlijke zegen en zegende alle daartoe meegebrachte voorwerpen. Ik heb jullie allen, al jullie noden, jullie intenties, jullie gezinnen en in het bijzonder de zieken en alles dat leeft in jullie hart in gebed aanbevolen. Onze-Lieve-Vrouw weet het best wat in ons hart leeft en wat wij Haar verlangen te zeggen. Daarna bleef Onze-Lieve-Vrouw een tijdlang verder bidden en ging in dat gebed van ons heen, omgeven door een verlicht Kruis en met de afscheidsgroet: "Ga in vrede, mijn lieve kinderen". "

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish