Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

Zienster Mirjana Dragicevic tijdens de Verschijning van Maria op 2 maart 2018"Lieve kinderen, groot zijn de werken die de Hemelse Vader door Mij heeft gedaan, zoals Hij doet doorheen allen die Hem teder beminnen en die Hem trouw en godvruchtig dienen. Mijn kinderen, de Hemelse Vader houdt van jullie en het is door zijn liefde dat Ik hier bij jullie ben. Hij spreekt tot jullie. Waarom verlangen jullie niet de tekenen te zien?

Alles is gemakkelijker met Hem aan jouw zijde. Ook pijn is beter te dragen met Hem, omdat er geloof bestaat. Geloof helpt bij pijn, en pijn zonder geloof leidt tot wanhoop. Pijn beleefd voor God en opgedragen aan God, doet opstaan. Heeft mijn Zoon de wereld niet verlost door zijn pijnlijk offer? Als zijn Moeder was Ik bij Hem in die pijn en in dat lijden, zoals Ik bij jullie allen ben.

Mijn kinderen, Ik ben bij jullie in leven, in lijden, in pijn, in vreugde en in liefde. Daarom, wees hoopvol! De hoop doet jou begrijpen dat het leven daar is. Mijn kinderen, Ik spreek tot jullie, mijn stem praat met jullie ziel, mijn hart praat met jullie hart. Oh apostelen van mijn liefde, hoeveel houdt mijn Moederlijk hart van jullie. Hoeveel dingen verlang Ik jullie te leren. Hoe verlangt mijn Moederlijk hart dat jullie compleet zouden zijn, en jullie kunnen enkel compleet zijn wanneer jullie ziel, lichaam en liefde een eenheid vormen in jezelf. Ik smeek jullie als mijn kinderen, bid veel voor de Kerk en voor haar dienaren, jullie herders. Dat de Kerk, zoals mijn Zoon het verlangt, helder mag zijn als bronwater en vol van liefde. Dankjewel."

Download hier de Boodschap aan Mirjana in PDF

Adobe PDF file icon 32x32

Filmpje van de Verschijning

Foto's van de Verschijning

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish