Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

Zienster Mirjana Dragicevic tijdens de Verschijning van Maria op 2 oktober 2017"Lieve kinderen, Ik spreek tot jullie als een Moeder, met eenvoudige woorden, maar woorden vol liefde en bezorgdheid voor mijn kinderen die door mijn Zoon aan Mij zijn toevertrouwd. Mijn Zoon echter, die eeuwig is, Hij spreekt woorden van leven tot jullie en zaait liefde in open harten.

Daarom smeek Ik jullie, apostelen van mijn liefde, heb open harten, altijd bereid tot barmhartigheid en vergeving. Vergeef de naasten altijd zoals mijn Zoon, want dan zal er vrede in je zijn. Mijn kinderen, draag zorg voor je ziel, omdat zij het enige is dat echt van jou is. Jullie vergeten het belang van het gezin. Het gezin mag geen plaats zijn van lijden en pijn, maar een plaats van begrip en tederheid. De gezinnen, die proberen te leven zoals mijn Zoon, leven in onderlinge liefde.

Toen mijn Zoon nog klein was, zei Hij me dat alle mensen Zijn broeders zijn. Onthoud daarom, apostelen van mijn liefde, dat alle mensen die je ontmoet als familie zijn, broeders zoals mijn Zoon zegt. Mijn kinderen, verlies geen tijd door over de toekomst na te denken, vol zorgen. Je enige zorg zou moeten zijn om elk moment goed te leven zoals mijn Zoon het wil, daar vind je jouw vrede!

Mijn kinderen, vergeet nooit voor jullie herders te bidden. Bid, dat zij alle mensen kunnen aannemen als hun kinderen, zodat zij, zoals mijn Zoon, geestelijke vaders voor hen mogen zijn. Dankjewel."

Download hier de Boodschap aan Mirjana in PDF

Adobe PDF file icon 32x32

Filmpje van de Verschijning

Foto's van de Verschijning

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish