Grote opkomst verwacht op bedevaart voor personen met een beperking

Het logo van de bedevaart voor mensen met een beperkingDe 6de Internationale bedevaart voor personen met een beperking zal doorgaan van 15 tot 18 juni in Medjugorje. Meer dan 1800 deelnemers hebben zich reeds ingeschreven. De parochianen verlenen hen in die periode kosteloos onderdak, een schitterend gebaar! Het thema van deze bedevaart luidt: "Moge uw liefde steeds rijker worden" (Fil. 1,9)

Pelgrims wereldwijd bezoeken Medjugorje

De afgelopen dagen kwamen heel wat bedevaartgroepen naar Medjugorje. Er werden pelgrims genoteerd uit: Spanje, Italië, België, Nederland, Slovakije, Oekraïne, Polen, de VS, Duitsland, Libanon, Oostenrijk, Ierland, Engeland, Canada, Argentinië, Hongarije, Frankrijk, de Filippijnen, Zwitserland, Panama, India, Zuid-Korea en Mexico.

Medjugorje weldra weer een stukje veiliger

Het kruispunt waar binnenkort een rotonde wordt opgetrokkenBinnenkort wordt begonnen met de aanleg van een rotonde op het kruispunt nabij het busstation en het hoofdpostkantoor in Medjugorje. De werken werden begroot op zo'n 250.000 euro. De verkeersdrukte van en naar de hoofdweg naar de kerk zal daarmee veiliger en beter gekanaliseerd worden.

Datum 'Gebedsavond voor de vrede' in Wenen bekendgemaakt

De jaarlijkste Gebedsavond voor de vrede in de Stephansdom in Wenen zal dit jaar plaatsvinden op dinsdag 24 oktober 2017 van 16u tot 21u. De avond wordt zoals steeds voorgegaan door Kardinaal Christoph Schönborn. Als bijzondere gast uit Medjugorje zal men zienster Marija Pavlovic-Lunetti kunnen verwelkomen. De organisatoren zullen later nog meer details bekendmaken.

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish