Blik op de kerk van Medjugorje, vrijdagavond 19 mei 2017Vrijdagavond 19 mei 2017 verscheen Onze-Lieve-Vrouw bij het Blauwe Kruis aan Ivan Dragicevic. Rond 18 uur begonnen de eerste pelgrims zich te verzamelen. Wie op tijd was, werd gezegend met een prachtige zonsondergang. De zon werd aan het firmament vervangen door een hemel van sterren. Ivan en zijn gebedsgroep begonnen de Glorievolle mysteries van de Rozenkrans te bidden. Omstreeks 22 uur verscheen Onze-Lieve-Vrouw, de verschijning duurde enkele minuten. 

Na afloop verklaarde Ivan: "Ik wil jullie kort het voornaamste meegeven uit de ontmoeting met Onze-Lieve-Vrouw van deze avond. Ook vandaag kwam Onze-Lieve-Vrouw vreugdevol en blij onder ons en zoals altijd begroette Zij ons met haar Moederlijke groet: "Geloofd zij Jezus, mijn lieve kinderen." Daarna strekte Zij de armen over ons uit en bad een hele tijd over alle aanwezigen hier. In het bijzonder bad Zij over de hier aanwezige zieken. Dan zei de Heilige Maagd:

"Lieve kinderen, ook vandaag, in deze tijd roep Ik jullie bijzonder op om te bidden voor de gezinnen. Bid, lieve kinderen, voor de gezinnen, voor eenheid in de gezinnen, voor vrede in de gezinnen. Ik spreek voor ieder van jullie ten beste bij mijn Zoon en bid voor ieder van jullie. Jullie moeten volharden in het gebedDank jullie, lieve kinderen, dat jullie ook vandaag aan mijn oproep gehoor hebben gegeven."

Onze-Lieve-Vrouw zegende vervolgens ons allen met haar Moederlijke zegen en zegende alle daartoe meegebrachte voorwerpen. Ik heb jullie allen, al jullie noden, jullie intenties, jullie gezinnen en in het bijzonder de zieken, in gebed aanbevolen. Daarna bleef Onze-Lieve-Vrouw een tijdlang verder bidden over alle aanwezigen en ging in dat gebed van ons heen, omgeven door een verlicht Kruis en met de afscheidsgroet: "Ga in vrede, mijn lieve kinderen". "

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish