Een grote menigte gelovigen wachtte op Mirjana

Zienster Mirjana Dragicevic-Soldo had dagelijkse Verschijningen van 24 juni 1981 tot 25 december 1982.  Tijdens de laatste dagelijkse Verschijning vertelde Onze-Lieve-Vrouw haar het tiende geheim en zei dat Ze voortaan jaarlijks zou verschijnen op 18 maart, Mirjana's verjaardag.  Zo ook dit jaar.  Vele duizenden pelgrims verzamelden bij het Blauwe Kruis voor het bidden van de Rozenkrans, de eerste mensen al van vier uur in de ochtend.

Rond 13u35 kwam Mirjana aan bij het Blauwe Kruis en zowat tien minuten later verscheen Onze-Lieve-Vrouw. Maria bleef vier en een halve minuut onder ons.

Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

"Lieve kinderen, mijn Moederlijk verlangen is dat jullie harten vervuld zouden zijn van vrede en dat jullie zielen zo zuiver zouden zijn dat jullie in de aanwezigheid van mijn Zoon zijn gelaat zouden kunnen zien. Want, mijn kinderen, als Moeder weet Ik dat jullie dorsten naar vertroosting, hoop en bescherming. Bewust en onbewust zoeken jullie, mijn kinderen, naar mijn Zoon. Ook Ik, tijdens mijn tijd op aarde, heb mij verheugd, heb geleden en geduldig de pijn verdragen, tot mijn Zoon in al zijn Glorie, dit wegnam. En daarom zeg Ik tot mijn Zoon: help hen altijd.

Jullie, mijn kinderen, verlicht met ware liefde de duisternis van de zelfzucht die zoveel van mijn kinderen omhult. Wees grootmoedig. Mogen zowel jullie handen als jullie hart altijd geopend zijn. Wees niet bevreesd! Geef jezelf over aan mijn Zoon met vertrouwen en hoop. Terwijl je naar Hem kijkt, leef het leven in liefde. Liefhebben betekent jezelf wegschenken, verdragen, en nooit oordelen. Liefhebben betekent leven naar de woorden van mijn Zoon. Mijn kinderen, als een Moeder zeg Ik tot jullie: alleen de ware liefde leidt naar het eeuwige geluk. Dankjewel."

Download hier de Boodschap aan Mirjana in PDF

Adobe PDF file icon 32x32

Filmpje van de Verschijning

Foto's van de Verschijning

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish