Het leven in Medjugorje tijdens de winterNa de drukke periode van Kerstmis en Nieuwjaar wordt het nu even rustig en vredig voor parochianen, Franciscanen, Franciscanerzusters en iedereen die in Medjugorje werkt. De pelgrims die nu nog komen, zoeken een persoonlijke ontmoeting met Jezus en Maria in de stilte op de bergen, in de kerk en in de aanbiddingskapel.

Het sacramenteel en parochiaal leven loopt volgens het reguliere schema. Ook het gebedsprogramma in de kerk verloopt zoals normaal, er is voor iedereen biechtgelegenheid voor aanvang van elke avonddienst. Op vrijdag wordt de Kruisweg gebeden op de Kruisberg, terwijl men op zondag de Rozenkrans bidt op de Verschijningsberg. Elke 25ste van de maand is er nachtaanbidding.

De parochie van Medjugorje stuurde een boodschap naar alle parochianen: "Dierbare parochianen, nu we een kalmere periode ingaan met minder verplichtingen dan tijdens het hoogseizoen nodigen we jullie uit voor het gebedsprogramma 's avonds. Laten we samenkomen voor de Rozenkrans en de Heilige Mis, om de goede God te danken voor alles wat wij ontvangen door de voorspraak van de Koningin van de Vrede."

Klik hier voor een fotoreportage.

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish